2020 06 06
  • Bongó
  • Feri
  • Feró
  • Sixty

Hírek

Ünnepek, ünnepek!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves látogatónknak!

részletek »
Interchampion

A héten megérkezett Bora ICH oklevele, amit hamarosan a honlapunkon is feltüntetünk!

részletek »
Double Champion

Innsbrucki győzelme után Bora megszerezte az Austrian Double Champion címet, ezzel egy sikeres, 2 éves kiállítási szezont zárva.

részletek »
Siker Erdélyben is!

BORA a múlt hétvégén (aug. 5-6-án) Marosvásárhelyen megrendezett kiállítás-sorozaton kivételesen rossz időjárás mellett megszerzett 2 CAC, CACIB, BOB címmel teljesítette a Román Championhoz szükséges feltételeket is!

részletek »
Gazdira váró border collie!!!

Ismerősünknél, a Wendigo"s Wind Border Collie Kennelben egy gyönyörű border kölyök eladó! Érdeklődni az alábbi honlapon lehet, amely egyébként a linkek között is megtalálható!

http://www.wendigoswind.fw.hu/

részletek »
Szolnok, CAC

A július 9-ei szolnoki CAC kiállításon CVETKA K1, CAC, Bora K1, CAC, BOB lett! Képek hamarosan megtekinthetők!

részletek »
Kiskutya info

A DE LA SOURCE D'AUJALIE kennelben UPSIA de La Source d'Aujalie-tól és Bentavölgyi Bátor COLTtól született kiskutyák pénteken lesznek 4 hetesek! Új képek találhatók a honlapjukon ("portee actuelle" menü alatt): http://lasourcedaujalie.chez-alice.fr/

Érdeklődni szintén náluk lehet ("Contactez nous")!

részletek »
OMSE, CAC

A tegnapi kiállításon BORA K1, CAC lett.

részletek »
Magyar Champion

BORA, a múlt vasárnap Orfűn megrendezett pécsi CACIB kiállításon elért K1, CAC, CACIB, BOB címmel teljesítette a Magyar Championhoz szükséges feltételeket!

részletek »
Sok pici COLTie

UPSIA de La Source d"Aujalie-tól és a 2005 novembere óta Franciaországban élő Bentavölgyi Bátor COLTtól született kiskutyák (5 szuka és 3 kan) holnap lesznek 1 hetesek. Párizstól nem messze lévő otthonukban készült képek megtekinthetők az Elevage DE LA SOURCE D"AUJALIE kennelnél, a linkek alatt!

részletek »
Szlovák Champion

A tegnapi seneci kiállítás a zuhogó eső ellenére végül jól végződött. BORA CAC, BOB lett, amivel a szerb, az osztrák és a luxemburgi championátus megszerzése után teljesítette a Szlovák Championhoz szükséges feltételeket is!

részletek »
San Marino, 2006

A múlt hétvégén (máj. 27-28-án) San Marinoban jártunk, ahol részt vettünk a 2 * 1 napos CACIB kiállításon. BORA első nap R.CAC, R.CACIB, második nap CAC, CACIB, BOB lett, amivel kiérdemelte a Mediterrán Győztes (Mediterranean Winner) címet!
A kiállításról képek hamarosan megtekinthetők lesznek!

részletek »
Győzelem, győzelem...

Ma, a horvátországi Varazdinban megrendezett kiállításon BORA K1, CAC, CACIB, BOB lett!

részletek »
Horvátországban jártunk, osztálygyőztesek lettünk...

A mai napon, Novi Marofban megrendezett CAC kiállításon BORA K1, CAC eredménnyel távozott!

részletek »
Húsvét Ünnepe

Húsvét alkalmából kíván kennelünk minden kedves látogatónknak Kellemes Ünnepeket!

részletek »
Felnövő nemzedék

Tavaly, ezen a napon látott kennelünkben napvilágot Carisma, Chira, Cvetka, Califa és Colt! Köszöntjük őket első szülinapjuk alkalmából!

részletek »
Győztünk, teljesítettünk, kvalifikáltunk...

BORA a 2006. évi luxembourgi tavaszi CACIB kiállításon, champion osztályban elért CAC, CACIB, BOB eredményével megkapta a Luxembourg Championja címet, teljesítette az Interchampion cím utolsó feltételét és kvalifikálta magát a 2007. évi CRUFTS kiállításra!

részletek »
Kennelsiker!!!

A mai Klubkiállításon 2 kutya is részt vett kennelünkből. Cvetka fiatal osztályban 2. lett, Bria pedig CAC címmel távozott! Mindketten nagyon ügyesek voltak! Köszi a gazdiknak a közreműködést!!! :)

részletek »
Sikeres kezdet!

Bora, a vasárnap Grazban megrendezett CACIB kiállításon elért CACA, Res.CACIB címmel teljesítette az Osztrák Championhoz szükséges feltételeket!

részletek »
Bora éve, az Év Borája!

A múlt szombati klubvacsorán kiosztásra került kupák közül egyet mi is magunkénak tudhatunk, ugyanis Bora, a 2004-es Év Legeredményesebb Fiatal Szukája, 2005-ben FELNŐTT KATEGÓRIÁBAN is győzedelmeskedett!

részletek »
« 1/2 »