2020 06 06
  • Bongó
  • Feri
  • Feró
  • Sixty

Hírek

Figyelem, Figyelem! : )

A mai nap soránt a kiskutyákról készült képek megtekinthetők saját galériáinkban! Az alomból 2 kislány még felelősségteljes gazdiját várja!

részletek »
Friss képek

Készült ma néhány kép a kölykökről. Egyelőre nem sok, de amíg több nem lesz, a mai képek megtekinthetők a galéria/"E" alom menüpont alatt.

A kicsik közül 1 fiúnak és 2 lánynak még gazdit keresünk! Érdeklődni a contact menüpont alatt található E-mail címen lehet.

részletek »
Kellemes Ünnepeket!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Látogatónknak!

részletek »
Sztárfotók : )

Elkészültek a kicsikről az első egyéni fotók, melyek a "kutyáink/"E" alom" menüpont alatt már meg is találhatóak!

részletek »
Minden rendben!

Ma este az állatorvosnál jártunk. A kicsikkel minden rendben van, erősek és egészségesek!
A 4 fiúról és 5 lányról készült képek a hétvégén kerülnek fel a honlapra!

részletek »
9 kicsi indián...

Bora 64 napig tartó vemhességének ma vége szakadt. Mivel Borának hosszas várakozást követően sem sikerült természetes úton világra hozni utódait, az állatorvosi vizsgálat kimutatta, hogy néhány baba már veszélyben volt, ami ismét a császármetszés felé billentette a mérleget. Az ok egyszerű: 9, azaz KILENC Bentavölgyi Bátor kölyök látott ma napvilágot!!
A kicsik és a büszke mami egyaránt jól vannak.

Képek hamarosan felkerülnek a honlapra!

részletek »
Izgalommal teli napok

Bora vemhességének 60 napjában jár. Az állatorvos szerint a hétvégén meg kell, hogy érkezzenek a kölykök. E-alom, kalandra fel!

részletek »
Boldog, Boldog, Boldog Születésnapot!...

...Kívánjuk, hogy legyen még, sok ilyen szép napod! (5.) Bajnok, Baron, Beta [Rina], Bojar, Bora, Branko és Bria: Isten éltessen sokáig!

részletek »
48. nap

Bora a vemhesség 48. napjában van. A kismama jól van és szépen gömbölyödik.

részletek »
Les Montagne Serbes Fedja

Az E alom apja, Les Montagne Serbes Fedja képei feltöltésre kerültek. Fedja galériája a Galéria/Fedezőkanok menüpont alatt található!

részletek »
Félúton

A tegnapi (második) ultrahangos vizsgálat azt mutatta, hogy december 2. hetében hozzávetőlegesen 6 kölyök érkezésére számíthatunk. Bora továbbra is jól van, a vemhességnek megfelelően gyarapszik. Már nagyon várjuk, hogy láthassuk a babákat. Addig is megmutatjuk a legelső róluk készült képeket!

részletek »
Fedja

Fedjáról, az apáról képek és információk hamarosan megtalálhatóak lesznek a honlapon!

részletek »
Dana eladó :(

Habár a kölykök érkezése izgalommal teli perceket okoz nekünk, valami azért beárnyékolja a napokat. A helyi viszonyok és egyéb tényezők miatt legnagyobb sajnálatunkra úgy néz ki, mégis meg kell válnunk Danatól. Részletek az ELADÓ KUTYUSOK menüpont alatt.

részletek »
Úton az új nemzedék!!!

A ami napon végzett ultrahangos vizsgálat kimutatta, hogy a fedeztetés sikeres volt, Bora vemhes! A kölykök száma egyelőre bizonytalan, de többet is láttunk a felvételeken. Jövő héten újabb vizsgálatra megyünk, amikor is remélhetőleg még többet tudunk majd meg a porontyokról, akik ezidáig nagyjából 4 cm-esre nőttek! Csak így tovább, leendő E-alom!

részletek »
Few more days to go

Még néhány nap és megtudjuk sikeres volt-e Bora fedeztetése. A vizsgálatra a jövő héten kerül sor.

részletek »
7 Évnyi Hűség

7 éve már annak, hogy kennelünkben megszületett az első, vagyis az A-alom, köztük Alfa is, aki azóta már büszke nagymama. Alfa, további hosszú és egészséges életet kívánunk Neked és Testvéreidnek!

részletek »
Izgalmas 3 hét

3 izgalmas hét vár most ránk, hogy megtudjuk sikeres volt-e Bora fedeztetése. A kan: CHJ LES MONTAGNES SERBES FEDJA.

részletek »
Átmeneti probléma

Sajnos a Hírek oldalon még mindig átmeneti problémákkal küzködünk. Jelenleg többnyire csak egy nyelven jelennek meg a hírek, de dolgozunk azon, hogy ez minél előbb megváltozzon! Addig is a különböző nyelveken feltett információk egymás alatt láthatóak majd.

részletek »
2008.10.04. EURÓPA KUTYAKIÁLLÍTÁS Budapest

Alfa lánya, Bria először Res. CAC-ot kapott nyílt osztályban, majd a bíró, Boris Spoljaric a Res. CACIB-ért futott körben Briát hozta ki győztesnek, ami azt jelenti, hogy ő lett 2008 RESERVE EURÓPA GYŐZTESE!!! Ezen kívül Alfa unokája, Chef Des Hauts De Malforet (Colt fia) először osztályt nyert, majd EURÓPA GYŐZTES, végül pedig FAJTAGYŐZTES lett! Nagyon örültünk ennek a sikeres napnak! Gratulálunk a tulajdonosoknak!

részletek »
2008.10.03. Klub Kiállítás Budapest

Bria 3. lett Champion osztályban.

részletek »
« 1/2 »