Kölykök várhatók az Akela Népe Kennelben!!

Kölykök várhatók!
Sarplaninac kölykök, törzskönyvezett szülőktől előjegyezhetők az Akela-Népe kennelben.
Várható születési idő : 2022.07.21. 
A szülőkről:
Anya: Nana. ( Karabas Restelicki X Berta ) Szerb és koszovói import szülők leszármazottja.
         Nana, Karabas Restelicki ( https://www.sarplaninac-kennel.hu/hu/akela-nepe-kennel-kepek-karabas-2/ ) kutyám leszármazottja, aki már a legendás kutyák között portyázik az örök vadászmezőkön. Számos kisebb cím mellett, Veterán World Winner és Szerb specijalka győztes címek birtokosa.
          Berta , Nana anyja pedig Szerbiából érkezett hozzá fedeztetésre egykor.
Nanából, jó házőrző  és gyerekszerető kutya vált, mely tulajdonságait  néhány videóval és egy fotóalbummal is illusztrálok. Tenyészszemlézett , de kiállításra már nem jártam vele, pedig a mai mezőnyben megállta volna a helyét.
Apa : Karak .  Karakot egy jó ismerősömmel hoztuk be Bosznia -Hercegovina  fővárosából Szarajevóból, kölyökként. Nála jobb területőrzőt nem is kívánhatna az ember. Idegenekkel nagyon bizalmatlan, de engem a mai napig megismer, pedig ritkán járok arrafelé…
 Szeretem ezt a fajta határozott, önmagával tisztában lévő karaktert, aki feleslegesen nem acsarkodik, de ha kell jelzi, hogy eddig és ne tovább. Marmagassága 72cm . Erős csontozatú, rendkívül impozáns, sötét kan. Karak családban nőtt fel, gyerekek mellett, majd  2 évesen a család tanyájára került, ahol többek között a juhok és egyéb javak védelme a feladata.  Tenyészszemlézett, kiállításokon :HPJ ; 3 X CAC ; 2 X BOB – fajtagyőztes eredményt ért el. Egy fotóalbummal, és jó néhány videóval mutatnám be Karakot és felmenőit.  A felmenők linkjeit a Karakról készített videómhoz csatoltam, a leírások rovatban megtalálhatja.
                     https://youtu.be/0kgaz8KSnXM
Legközelebb a szokásos Megszülettek albummal jelentkezem.
Érdeklődjön bizalommal a kölykök felől:
Csapó Zsolt – Akela-Népe kennel
                    30/9606100

Comments are closed.