Az Akela Népe Kennelben – a T alom – 10-14 hét között és a gazdásodás

2021.12.31.
2021-ben mindössze két alom született a Baráti Kör Kennelekben. Az első tavasszal, a Kisbéri Szürke Farkas kennelben, ahol a J-alom látott napvilágot, Muri-Emír és Meri párosításából. A második alom pedig az Akela-Népe kennelben született az ősszel, Sari és Brita párosításából, a T-alom. A kölykök 8 hetesen kerültek az új gazdáikhoz amiről eddig nem adtam hírt, így most egy albumban( 10-14 hetes kölykök) mutatnám be az elmúlt időszak legjobb fotóit videóit. Ebből a párosításból 2 szuka született. Tara és Tea. Mindkét szukát megtartottam. Egyelőre. Figyelgetem őket, hogy fejlődnek, és amelyik jobb karakterű, anatómiai adottságú lesz, azt szeretném megtartani továbbtenyésztésre. Róluk ezért több a fotó és videó.
Két kan kölyök került állattenyésztőkhöz, az egyik egy juhtenyésztőhöz , a másik egy szarvasmarha tartóhoz. 3 kan kölyök családokhoz, gyerekek mellé került, családi kutya és házörzői feladatokat látnak el.

Album:   https://www.sarplaninac.hu/hu/akela-nepe-kennel-t-alom-10-14-hetesek-weeks/#!
Videók:
Ezekkel a szép őszi felvételekkel szeretnék Boldog Újévet kívánni a Baráti Körünk minden tenyésztője nevében, minden kedves honlap látogatónak!
2022 január első hetében megszületik az első alom az Akela-Népe kennelben, amiről hamarosan hírt adunk. 

Comments are closed.