Titov Kincse Kennel – Eladó kölykök

2021.05.09.

Sarplaninac kölyökkutyák előjegyezhetők!!

 

A Titov Kincse Kennelben május elejével várható kiskutyák születése.
Párosítás DANA és SOKOL RESTELICKI
DANA (szuka): 4 éves kutyánkat korábbi kölyök kutya vásárlónktól vettük mivel Dana apja a mi tenyésztésünk, nagyanyja még mindig itt van az udvarunkba 12 évesen: HCH Mira Veterán Európa Győztes.
 Dana anyai vonalában pedig benne van barátom Karabash Reselicki kutyája ,aki úgy szintén Veterán Európa győztes volt, de ami a címeknél is sokkal lényegesebb, hogy Restelicáról származott és a nemzetközi kutyás közösség elismeréssel  beszélt róla (több cikk is van fent oldalunkon)
Fedező kan (honlapon megtekinthető): Sokol Restelicki: Koszovóból , eredeti funkciójából importált autentikus kan. Kiemelkedő intelligenciájával, értékes genetikai hátterével bátran kijelenthetem, hogy nemcsak a fajtán belül, hanem mint pásztor kutya is kiemelkedő értéket képvisel. 4 éve Dömsödi pásztor kutyás találkozón, abban a hatalmas elismerésben részesültünk, hogy Ő kaphatta meg a Legjobb Pásztorkutya címet!
Az elmúlt 15 évben, a  Baráti Kör Kennelek által Restelicáról (a fajta szülőföldje) importált kiváló kutyák több egyedének értékes genetikai állománya megtalálható ebben a párosításban, ez az ami igazán értékessé teszi ezeket a kölyköket.
A fő cél ezen túlmenően, hogy ellenálló , intelligens kölykök szülessenek, melyek sok-sok éven át egészségesen fognak gazdáiknak örömteli pillanatokat szerezni és mindig biztonságban tudhatják mellettük családtagjaikat.

Téttry Attila