Titov Kincse Kennel- G alom – 2 hetes szuka kölykök még eladók

G Alom 2 HetesA Titov Kincse Kennelben Húsvét előtt két nappal születtek meg a kölykök az Luna(Célia)x Oscar párosításból.

Volt némi izgalom mert két ünnep között nem sok eséllyel lehetett elérni állatorvost, az ellés pedig az első kölyök után másfél órára megállt, ami nem jellemző. Luna egy kifejezetten izmos szuka, aki korábbi elléseknél óramű pontosan 45 percenként ellett egy kölyköt. Most nem. Szerencsére állatorvosunkat (akit csak oltáskor és elléskor szoktunk hívni, na meg persze ha némi baleset történik) elérhető volt. Negyed órán belül ott voltam az oxitocinért, nem volt kérdés mindenki előtt elsőbbséget élveztem, köszönet dr. Tóth Klárának. Mire vissza értem az a nagy öröm fogadott, hogy megszületett a második kölyök is, rá negyed órára a 3. is:) . A másik két kölyöknél már minden izgalom mentes volt számunkra, este tízkor nyugovóra is térhettünk. Most pedig így két hét elmúltával nagy örömmel gyönyörködünk minden nap ,ahogy a kölykök szépen fejlődnek és szemük is kinyílt.

Még kettő szuka várja gazdája jelentkezését. A kölyköket oltva , 3x féregtelenítve, törzskönyvvel,adás-vételi szerződéssel,  pár napnyi táppal indítjuk útra június 13-án.

Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik család vagy állatok mellé szeretne egy biztos őrzőt, társat. Ez a fajta gazdájával, családjával szemben mindig lojális. Ellenben karakterük kimagasló, sokszor önálló gondolattal bírnak ami időnként fejfájást tud okozni a gazdiknak.

Nagyon jól nevelhetők, képezhetők, de nem munka kutyák. Ötször szívesen fut a labda után, de a hatodikat már lehet meggondolja, a hetediknél pedig a gazdi, hozza vissza.

Számukra a legnagyobb jutalom a gazda/ család érintése símogatása, idegenekkel többnyire távolságtartók, azok érintése , közeledése felnőtt kutyáknál nem vált ki érzelmet, eltűrik de ennyi. Ezért is mondják, hogy nem megvesztegethetők!

Lenyűgöző egy fajta.