Macedóniából importált  12 hetes sarplaninac  kan kölyök eladó

2022.06.14.
Macedóniából importált  12 hetes sarplaninac  kan kölyök eladó.

Kölyök album: https://www.sarplaninac.hu/hu/eszak-macedonia-2022-majus-may/

Vajon miért adja el, ha most vette? Én ezt kérdezném magamban először…
A barátaimmal vásároltunk egy egész almot (7 db kölyök) egy Macedón tenyésztőtől. 4 kant, 3 szukát.  Természetesen ennyi kölyökre nincs szükségünk, de ebből a távolságból (és amúgy is) nehéz választani kölyköt videó snittekből, fotókból 5 hetesen.  Balkánon az a szokás, hogy kb. 6 hetesen már adják is el a kölyköket, így szorított helyzetbe kerültünk. Mivel nem tudtunk választani, azt a döntést hoztuk, hogy elmegyünk, elhozzuk az egész almot, megnézzük a szülőket élőben, és egy egész napos bachilo látogatást is beiktattunk. 9 hetesen mentünk értük, 7 kölyökkel és élményekkel tértünk haza : https://www.youtube.com/watch?v=1LHJyQhCjXE 

 A 3 szuka 2 tenyésztő barátomhoz került, a 4 kan maradt nálam amiből egyet egy juhos gazda előzetesen lefoglalt, és 2 nap múlva el is vitt . Az eredeti terv is az volt , hogy maximum 2 kan marad nálam. A 3 kölyökből nehezen hoztam döntést, és még most sem vagyok benne biztos, hogy jól döntök, de már nincs mire várni a kölyök és az új gazda érdeke ezt kívánja.

A szülőkről: https://www.youtube.com/watch?v=Djikf0iAH-w
,
Kinek ajánlom a kölyköt? Első sorban jószágtartó embernek, aki ragadozóktól, deviáns emberektől szeretné megóvni a javait. De ezzel nagyon leszűkíteném a kört.. Másodrészt annak aki szeretne egy autentikus izvorni sarplaninacot, aki rég szeretne egy “jó kutyát jó helyről”, és foglalkozna vele. Harmadrészt és ennek van a legnagyobb valószínűsége , egy olyan családba ajánlom, ahol már volt nagytestű kutya, és szeretnének egy házőrzőt. A kölyök egyébként már jelzi az idegent.

Videók a kanról és a testvéreiről:

A kölyök útlevéllel , chippelve, korának megfelelő oltásokkal, parazita mentesen, export pedigree-vel kerül eladásra.
Bővebben : +3630/9606100
Csapó Zsolt – Akela-Népe kennel FCI reg: 577/10

Comments are closed.